Trio de hochei Nici un nume eFortuna în pinguini Rolling ca Crosby sau Malkin

1xbet bonus

Gemenii la Jocurile Olimpice? Nu au fost știri. Un total de 188 de gemeni, inclusiv 127 frați, 53 soră și 8 mixt, s-au luptat sub cinci cercuri din istorie. Cei mai eFortuna de succes nu sunt alții decât frații slovaci Hochschorner, campionul olimpic de trei ori. Dar tripletele? această premieră ciudată va fi asigurată de trei fete blonde din Estonia. Ei iubesc sportul din tinerețe. “Am continuat să ne mișcăm, să dansăm.Acest lucru ne-a făcut de asemenea un sport profesionist “, spune Lily Luik. Și astfel, la douăzeci eFortuna online case de pariuri și patru, au început să lucreze la Universitatea din Tartu, sub supravegherea antrenorului Harry Lemberg. Am crezut că am putea realiza ceva dincolo de frontiere, pentru a ajunge la Campionatele eFortuna Europene sau la Jocurile Olimpice “, își amintește Lily. Campionatul European de la Zurich.

Dar basmul nu este aici. De eFortuna fapt, Rio nu era atât de departe.Trio-ul și-a creat propriul slogan “Trio to Rio”, iar surorile speră că vor putea executa limita olimpică stabilită la 2:45:00. Lily și Lina au reușit și s-au așteptat să o facă și a treia Leila. După maratonul de la Hamburg, era deja clar că trioul va fi complet în Brazilia. Uneori se practică reciproc, dar petrec iarnă împreună în Kenya la altitudine mare. “Formarea însăși este plictisitoare”, explică Leila Luik.

Ei lucrează peste tot, uneori în timpul cursei, atunci când unul altul sparge aerul. Și când unul din trio lipsește, nu mai este. “Dacă unul dintre noi nu poate să se răcească, ne lipsește.Nu suntem o echipă completă, o parte lipsește și o simțim “, spune Lily Luik. Din cauza asemănării lor, ei pot purta chiar și propriul nume pe tricoul lor, pe lângă numele lor de familie. “Uneori încearcă să ne eFortuna spună prin numere, pentru că avem aceleași haine și o tehnică similară”, râde Liina Luik. în Brazilia, unde nu vor fi favoriți. Recordul olimpic de la Jocurile de anul trecut a fost stabilit de Etiopia Gelana la 2: 23: 7. Cel mai rapid și mai vechi din trio, Leila, are o înregistrare personală de 2:37:12.

“Visul nostru este o medalie, ar fi minunat.Dar trebuie să trăim în realitate, este foarte dificil să concurezi cu kenyenii. Până acum, nu suntem la nivelul lor, ci eFortuna în doi sau trei ani? Vom vedea “speră Leila Luik.

1xbet bonus